לוריבן ציפרלקס וחרדה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

22/01/2007 | 22:53 | מאת: ערן

1. עד כמה חזק לוריבן בתור עזרה למניעת חרדה? אם יש לי רק אי שקט וחרדה משנית כזו,האם הוא יעזור לי? האם הוא ירדים אותי? אני בחור גדול גם, 1.90 ושוקל 115 ק"ג 2. תוך כמה זמן גוף מתרגל לכדורי שינה ברוטיזולאם? אם לקחתי 3 ימים כל יום כדור, וחודש אחרי זה שוב, האם יש סכנת התרגלות? 3. הפסיכולוגית שלי אמרה שאם אחרי שנה של לקיחת ציפרלקס 10 מ"ג ביום,אני חש עדיין אי שקט,חרדת ציפיה וכו',אבל לא חרדה אמיתית,הכדור לא ייצב אותי. האם היא צודקת?

25/01/2007 | 01:29 | מאת:

לערן לוריוון היא תרופה טובה ויעילה אבל רק אתה תוכל לדעת מה השפעתה עליך אחרי שתנסה ליטול אותה. התרגלות לרוטיזולאם או לוריון היא אחרי שמוש קבוע כל יום במשך כחודש, כך שאתה רחוק מהתמכרות. הפסיכולוגית צודקת ואינה צודקת, יש השפעה לציפרלקס אבל ההשפעה אינה מלאה. כך שזו תמיד שאלה קשה האם לסיים טיפול עם ציפרלקס או לנסות ולהחליף לתרופה אחרת....התשובה על השאלה תמיד יחסית וצריך להתאים אותה לכל אחד ואחד. כל טוב דר' גיורא הידש