התקף פסיכוטי

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

16/01/2007 | 14:42 | מאת: אורנה

מה זה ןמה קורה שזה קורה והאים לכל אדם יכול להיות במצב הזה אושזה מחלת נפש

17/01/2007 | 01:02 | מאת:

לאורנה מצב פסיכוטי זו הגדרה לא כל כך מדוייקת ולכן מומלץ להפחית בשמוש בה. בכל אופן מדובר על אובדן הקשר עם המציאות, המבטא בהזיות או מחשבות שווא. כל אחד עלול לעבור מצב פסיכוטי, תלוי מאוד גם בנסיבות החיים והלחצים. כל טוב דר' גיורא הידש

17/01/2007 | 14:20 | מאת: אורנה

בהמשך לשיחתנו האים אני לוקחת פלוטין4 כדורים ביום האים זה יכול להעיר או תצוץ מחלה אחרת כמו מניה או כיזופרניה אני סובל ממחשבות כפייתיות וחוסר הערכה עצמית