וולבוטרין

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

26/02/2011 | 20:05 | מאת: ציפי

אבי בן 65 חולה פרקינסון לוקח כדור דופיקר וסינמט, עכשיו נוירולוג רשם לו כדור וולבוטרין מתוך הנחה שזה יעזור לו בתנועה. האם זה טיפול מוכר? אני לא שקטה בשל כל תופעות הלוואי שיש לכל הכדורים לחוד וביחד. מה דעתך? תודה.

וולבוטרין אינה תרופה שאמורה לשפר את התנועה. יחד עם זאת יתכן ואביך סובל מדיכאון (תופעה שכיחה מאוד בקרב חולי פרקינסון-40%)ותרופה זו יכולה בהחלט לשפר תסמינים אלה, באם קיימים מבלי החמרה של הרעד

01/03/2011 | 07:59 | מאת: ציפי

אבי לא סובל מדכאון וגם לא מרעד. תסמיני הפרקינסון אצלו הם בעיקר נוקשות בתנועה.הנוירולוג טוען שבשל מנגנון פעילות הוולבוטרין מנסיונו זה עזר לחולים אחרים. האם לדעתך כדאי לנסות או שיש מחיר גם עם תופעות לוואי? תודה על התייחסותך.

מנהל פורום דיכאון וכאב