סימבלטה

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

23/01/2011 | 10:13 | מאת: ר

אני סובלת מכאבים עצביים (בנוסף לשרירים, כאבי ראש, בחילות וכו') בגלל מצב נפשי (לא בדיכאון גדול). יש לי ויסטיבוליטיס והציעו לי להתחיל טיפול עם סימבלטה, השאלה שלי היא אם הסימבלטה מאופיינת יותר כתרופה נגד דיכאון או כתרופה שיכולים לקחת אותה נטו בגלל סיבה פיזית? איני רוצה עדיין להתחיל כדורים נגד דיכאון, לפחות לא בשלב זה, אך כן מעוניינת להקל על הכאבים ככל הניתן- האם זה הכדור המתאים? תודה

סימבלטה יכולה בהחלט להתאים לתסמונת של כאבים ממקור עצבי (ונירופטי)

מנהל פורום דיכאון וכאב