חרדה..... גם מתרופות...

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

08/01/2011 | 14:11 | מאת: מתלבטת

שלום רב, מזה מס' שנים סובלת מחרדות לסירוגין. בעבר קבלתי לוסטרל וציפרלקס. כיום מתלבטת אם לחזור לטיפול תרופתי. חווה תהפוכות קיצוניות. לפעמים חרדה, לפעמים כעס וחוסר סבלנות 'פתיל קצר' ולפעמים הכל בסדר. שינויים אלה מתרחשים גם ביום אחד במעברים חדים. קראתי המון על התרופות ואני חוששת שלזמן ארוך הן עלולות להזיק. בקיצור, אני חרדה גם מהן!!

יתכן ואת חרדה אך בעיקר ניזונה מאינפורמציה לא מאוזנת. באם התופרות היו יעילות עבורך , אין כל זיבה לחוות את הסבל שאת מתארת. התרופות בטוחות גם לשימוש לאורך שנים ארוכות

10/01/2011 | 08:46 | מאת: מתלבטת

ראשית, מודה לך על תשובתך המהירה. האינפורמציה ממנה אני ניזונה נמצאת בעלונים של התרופות הללו והתופעות שעלולות להיות הן מחשבות אובדניות, תוקפנות, הזיות... וכאחת שגם סובלת ממחשבות טורדניות ופחד לאבד שליטה ולההיפך לתוקפנית (בעיקר כלפי היקרים לי) אני ממש חוששת שמא עלול להתפתח משהו כזה... מה עושים???

מנהל פורום דיכאון וכאב