דכאון קל

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

06/01/2011 | 00:06 | מאת: עדנה

לד"ר קודש. תודה על התשובה בקשר לרמוטיב. מה תופעות הלוואי של התרופה? האם הן חולפות? לפי מה שקראתי אין תופעות לוואי האם זה נכון? למה לצפות? לקיחת קרטיה עם רמוטיב זה בסדר? אני לא חייבת לקחת קרטיה. האם רצוי שלא אקח? בהוראות שקראתי באינטרנט כתוב שאין ליטול עם תרופות נגד קרישת דם (כגון WARFARIN). אודה לך על תשובתך עדנה.

אין תרופה ללא תופעות לואי. יחד עם זאת לרמוטיב יחסית מעט תופעות לואי וגם אלה חולפות בתוך ימים.אין בעיה עם נטילת קרטיה. לגבי קומדין יש לעשות מעקב צמוד בסמוך בתקופה הראשונה של התחלת הטיפול כיוון שיתכן ויש צורך להתאים המינון מחדש.

מנהל פורום דיכאון וכאב