השמנה מכדור

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

04/01/2011 | 01:21 | מאת: רעות

ני נוטלת רמרון כבר זמו מה התאבון חוגג, השינה טובה והמשקל עולה ע"פ שאני בחורה רזה. נוטלת כדור וחצי סה"כ 45 מ"ג. אם אוריד לכדור ורבע כלומר ל 37.5 מ"ג זה עשוי לשפר את המצבר? תודה, ואגב ניסיתי הכל והוא היחידי שעשה לי באמת טוב בלי תופעות לואי חוץ מעליה במשקל.

אין ספק שרמרון מעלה תיאבון וספק אם הירידה במינון תשנה זאת. חשוב כחלק מהטיפול לשלב פעילות גופנית. בסופו של דבר הנוסחא פשוטה: באם האינטייק הקלורי עולה יש צורך לדאוג לשרוף יותר

מנהל פורום דיכאון וכאב