השמנה

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

14/02/2010 | 21:56 | מאת: נעמי

לפני שבוע התחלתי לקחת ויפאקס XR לטיפול בדיכאון. מקריאה בפורומים הבנתי שתרופות רבות כמו למשל ציפרלקס גורמות להשמנה ומכיוון שחלק גדול מהדיכאון שלי נובע מכך שאני בחורה דיי גדולה רציתי לדעת אם גם הויפאקס משמין?

על פניו תופעת הלוואי של עליה בתאבון פחות שכיחה בויאפקס ביחס לתכשירי SSRI`s כדוגמת הציפרלקס.

22/02/2010 | 21:14 | מאת: אהובה

נעמי שלום. אני בעבר לקחתי ציפרלקס שבאמת גרמה לי להשמנה אך כיום אני מטופלת בויפאקס XR ויכולה להגיד לך שאין להשוות בין השתיים, הויפאקס XR לא גרמה לי להשמין בכלל.

מנהל פורום דיכאון וכאב