חרדות

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

29/11/2010 | 21:23 | מאת: סיון

היי,אני בת 24.אני סובלת מדיכאון שמלווה בחרדות קשות.לפני 5 שנים טופלתי במשך כשנה וחצי בציפרלקס עם הטבה משמעותית. לפני כחודשיים התקפי החרדה חזרו,פניתי לפני כשבןע לפסיכיאטרית שהמליצה על טיפול תרופתי בכדור וולבוטרין.התחלתי לקחת אותו לפני 4 ימים והיום חוויתי חוויה מאוד מוזרה של חרדות שמעולם לא היו כאלה מאוד נבהלתי ונכנסתי להיסטריה עוד יותר גדולה וממש נכנס בי פחד שאני עומדת להשתגע.עכשיו לקראת הערב זה נרגע.השאלה שלי האם זו תופעה נורמלית,אין לי דרך לדבר עם הפסיכיאטרית כי היא מקבלת בקופ"ח לסירוגין ואין לי פרטים עליה.אני ממש פוחדת להמשיך לקחת את התרופה,האם אני יכולה להפסיק לקחת אותה כי אני מרגישה שהיא מחמירה את מצבי.

שלום סיוון. יתכן בהחלט כי מדובר בתופעת לוואי של הוולבוטרין. ישנן מספר אופציות: 1.להוסיף תרופת הרגעה לתקופה קצובה של כשבועיים: קלונקס, קסנקסלוריבן 2.הפסקת התכשיר גם כאן בהתאם למינון. וחידוש הציפרלקס שלפי הדיווח היטיב עמך בעבר. בכל מקרה תוכלי לפנות לרופא המשפחה על מנת לקדם כל אחת מהאופציות. בהצלחה

מנהל פורום דיכאון וכאב