דיכאון ןהתבודדות

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

12/02/2010 | 13:13 | מאת: ara

שלום לך אני אם חד הורית ל2 ילדים מצבי הכלכלי הורע וכן בריאותיהמצב קשה הפסקתי לצאת מהבית אין לי חשק לחיות יש לי פה משפחה וחבר ואני ממציאה תרוצים שאני חולה כדי לא להיפגש אין לי חשק לכלום ואני מזניחה את עצמי רע לי ואני עצובה כל הזמן יש לי מחשבות על התאבדות אבל בגלל הילדים אני ממשיכה ,הם מבקשים ואין בידי לתת להם וייש לי חבר 8 שנים שלא ממש עוזר הפסקתי לאכול ,ואיני רוצה לראות אף אחד המצב נמשך כבר חודשים ורע לי

שלום לך. את מתארת מצב מורכב של בדידות ותסמיני דיכאון. חשוב ובדחיפות שתפני לקבלת סיוע נפשי. מדובר על סיוע פסיכיאטרי ופסיכולוגי שיכול להנתן דרך קופת החולים בדיסקרטיות מלאה. טיפול מותאם יוכל לסייע לך למצוא דרכים להתמודדות עם מצבך המורכב ולהקל בצורה משמעותית על סבלך. אל תהססי עשי זאת כבר ביום ראשון. בהצלחה

13/02/2010 | 21:51 | מאת: סהר תמיכה

שלום יקרה. קראתי את ההודעה שלך ואני שומע אותך צועקת לעזרה... המצב שלך קשה כל כך שאולי מרגיש כבר שהכוחות אזלו והפתרון הכי טוב יכול להיות להפסיק עם הכל, להעלם, ולמות... אבל את לא מסוגלת לעשות את זה לילדים שלך... רציתי לספר לך שבימים קשים כאלה, כשמרגיש שהכל כבר פשוט יותר מדי קשה וכבד על הכתפיים, את מוזמנת אלינו, לסה"ר, לצ'ט אישי או לפורומים, ואנחנו מבטיחים להקשיב לך עם כל הלב, ולהבין, ולחבק... ואולי ביחד נוכל למצוא עוד קצת כוחות להמשיך, עוד קצת תקווה, ואולי אולי אפילו את קצה החוט לפתרון... את מוזמנת בחום. איתך, מתנדב סה"ר הצ'ט של סה"ר: http://www.sahar.org.il/page.asp?page_id=14 הפורום של סה"ר: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ForumPage.aspx?ForumId=63

מנהל פורום דיכאון וכאב