טיפול לדיכון

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

12/02/2010 | 12:02 | מאת: אביבה

יש לי מצב של הרדה או דיכון אני לא יודעת אך להגדיר את זה. היתי אצל רופא נתנו לי כדורים מי הדור החדש כמו ציפרמיל ציפרולקס לוסטרל פריזמה כולם גורם לי בכילות. אני גם לא מסוגלת לקחת קדורים מי הדור הישן כמו אלטרול כסנקס מעלים את תפקודי הכבד.אני לא אשה צעיר ב גיל השלישי אחרי נתוח מעקפים .אך אני יכולה להמשיך לחיות עוד קצת ביכות חיים.

אביבה שלום. רצונך להמשיך לחיות באיכות חיים לגיטימית ואני שמח לקרוא שלא הפסקת להאבק על זכותך זו. ישנם תכשירים רבים אחרים עם תופעות לוואי בטניות יחסית נמוכות כמו ויאפקס, איקבל, צימבלטה. ממליץ להתייעץ עם פסיכיאטר. חשוב בכל מקרה ליטול את התרופה לאחר האוכל. בהצלחה

מנהל פורום דיכאון וכאב