הרפס זוסטר

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

11/02/2010 | 15:30 | מאת: ללא שם

בחודש אוגוסט היה לי הרפס זוסטר במותניים. מאז החלו גם כל מיני כאבים באיזור הפנים כאב עינים אוזניים וכמו כן ציפצופים קבועים באוזניים שהחלו רק לאחרונה כיחכוח גאב גרון צריפה בגרון. כל מיני תופעות מוזרות ושונות שהובילו לירידה במצב רוח בכי ודיכאון האם נראה לך הגיוני שהכאבים האלה יכולים להיות קשורים לזוסטר? האם הכאבים המוזרים הללו יכולים באמת לנבוע מחרדה??? הייתי אצל אף אוזן גרון עשו לי בדיקות דם אולטרסאונד בלוטת תריס ולימפות וברוך השם הכל תקין. האם אני יוצאת מדעתי? תודה רבה

לא. את לא יוצאת מדעתך. בהחלט יתכן שאת הפכת לחברה במועדון חברים גדול של הסובלים ממצבים חרדתיים. מצבים אלה יכולים להופיע עם או בלי טריגר ברור ויש להם ביטויים גופניים מגוונים מלווים בתחושה של אובדן שליטה. מציע לך לפנות לרופא המשפחה על מנת לשוחח על האופציות הטיפוליות. במצבים כאלה תכשירים מסוג של פרוזאק, ציפרמיל, ציפרלקס יכולים להיות יעילים אם כי השפעתם לא תיהיה מיידית.

מנהל פורום דיכאון וכאב