ויפאקס xr

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

04/05/2010 | 09:18 | מאת: טליה

שלום! אני נוטלת ויפאקס 300 מ"ג כבר שבועיים ועדיין יש לי פחדים וחרדות. מה אני אמורה לעשות, להמשיך עם התרופה. ויש לי הכל בחיים ואני לא מצליחה לשכנע את עצמי שהכל בסדר וזה שטויות. הרבה תחושה של פחד שאינה מוסברת,הרגשה של פחד, חוסר אמון שהטיפול מצליח או התרופה למרות שאני מנסה לשכנע את עצמי שהתרופה היא כדי שאני ארגיש טוב והביטחון העצמי והתחושה הטובה ייחזרו. מה קורה לי ומה אני יכולה לעשות? זה דחוף כי זה משפיע על חיי, ואיך אני יכולה לעבוד על האמון שלי? הלכתי לטיפול קוגנטיבי לא עזר, הלכתי לפסיכולוג לא עזר, הלכתי לטיפול בתת מודע לא עזר זה עוד יותר

לדעתי עניתי לך באופן ישיר

05/05/2010 | 11:31 | מאת: מריאנה

מנסיון הויפאקס עוזר מאוד רק שלוקח שבועיים שלושה עד שמשפיע, תני לעצמך עוד כמה ימים ואני בטוחה שתרגישי שיפור בהרגשה.

מנהל פורום דיכאון וכאב