דיכאון פאוסט טראומה לאחר פציעה

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

10/10/2016 | 11:58 | מאת: חגית

היי בעלי עבר ת.עבודה התגלגל במדרגות יש לו פריצות דיסק בצוואר גב לציין פציעה בצבא שבגללה קצת צולע. היום הוא בטיפול פסיכולוגי כולל קבוצה חוץ מהכאבים הוא ממעט לתקשר בדיכאון וחוסר עיניים . הוא הוכר עי הפסיכיאטרית סובל מ פאוסט טראומה ודיכאון. ב. לאומי לא הכיר בו. מזה כשנה לא מקבל הכנסה לא עובד כל היום בדיכאון וחוסר שינה מה עושים? תודה

שלום לך. חשוב להדגיש כי ניתן להגיש ערעור על החלטת הביטוח הלאומי עם דוח פסיכיאטרי עדכני

מנהל פורום דיכאון וכאב