ויויאנס כטיפול אנטי דיכאוני כמוצא אחרון?

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

08/10/2016 | 12:55 | מאת: קרינה

אהלן וצהריים טובים, ניתן לתת טיפול בויויאנס כתוסף שילובי לתרופה אנטי דיכאונית או כתרופה נפרדת לטיפול בדיכאון למרות שאין התוויה נגד דיכאון וזאת תרופה לקשב וריכוז ולתת אותה כטיפול מוצא אחרון אחרי שאף תרופה לא הגיבה לדיכאון עמיד, נכון שזה לא מקובל אבל קראתי בפורמים באנגלית שאם אף תרופה לא הגיבה יש סיכוי שדווקא ויויאנס יש לה סיכוי טוב להגיב לדיכאון שנכשל עם מספר תרופות ממשפחות שונות?

שילוב של ממריצים נמצא כיעיל במצבים של דיכאון עמיד המאפויינים בירידה אנרגתית, האטה קוגניטיבית ומוטורית. לא מדובר ב"זרם המרכזי" של הטיפול בדיכאון

מנהל פורום דיכאון וכאב