מינון של סימבלטה ובירור פרטים בהשוואה לברינטיליקס?

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

14/09/2016 | 01:50 | מאת: נאור הגבר גבר

שלום דוקטור מה המינון הכי גבוהה שאפשרי להגיע עם סימבלטה? יש מצבים שבהם אפשר לעבור את המינון, יצא לך לעבור עם מטופל את המינון המקסימאלי האפשרי,בתקווה שזה השפיע לטובה כמובן? לגבי ברינטיליקס: מה יתרונותיו וחסרונותיו, על פני הסימבלטה והתרופות האחרות והאם יש סיכוי שהוא יקל על התסמיני דיכאון שלי במינון מקסימאלי שלו(אחרי שעברתי שלוש תרופות אנטי דיכאוניות ללא השפעה, הרי כל טיפול שעוברים, הסיכוי שתרופה תשפיע נעשה יותר ויותר קטן? היכן ברינטיליקס מיוצר?

שלום נאור. ככלל כדאי למצות את המקסימום מכל תרופה לפני שמכריזים על כישלון. אם אתה נוטל סימבלטה במינון 60 מ"ג ואין שיפור יש לשקול מעבר לתרופה אחרת. חשוב לזכור כי תיאורטית כל התרופות נוגדות הדיכאון והחרדה יעילות באותה מידה. ברינטליקס המיוצרת ע"י חברת לונדבק הדנית, הינה תרופה חדשה בשוק שיעילותה לא שונה מתרופות אחרות ויש לשקול אותה כאופציה אפשרית

מנהל פורום דיכאון וכאב