אלפרליד

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

29/06/2016 | 23:31 | מאת: שרון

ערב טוב דר קודש. אני בתקופה לחוצה בחיי שמלווה שמתח רב ולכן לעיתים אני עצבני הרופא נתן לי את התרופה אלפרליד רציתי לדעת למה היא נועדה ומה היא עושה. תודה שרון

שלום שרון. אלפרליד היא תרופת הרגעה, המשרה נינוחות למשך של כ 4 שעות. לא מדובר בתכשיר לטיפול ממושך כיוון שיש לו פוטנציאל התמכרותי. באם תחושת המתח נמשכת ומלווה אותך כל היום, כדאי לשeול טיפול נוגד חרדה כמו ממשפחת הssri'S כמו הציפרלקס לדוגמא או snri כמו ויאפקס

מנהל פורום דיכאון וכאב