שוקולד מריר נגד דיכאון

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

28/06/2016 | 07:51 | מאת: שוקי

בוקר אור איך יכול להיות ששוקולד מריר עד לא מזמן היה משפיע עליי לטובה נגד הדיכאון ושום תרופה לא עובדת עליי, השוקולד מריר עזר לתקופה של איזה חודשיים בעבר והגוף התחיל להתרגל, כרגע השוקולד מריר לא משפיע עליי אבל יחד עם זאת אף תרופה לא משפיעה עליי.

28/06/2016 | 07:53 | מאת: שוקי

יכול להיות שבגלל שהדיכאון שלי עמיד לטיפול תרופות ובגלל זה גם השוקולד מריר הפסיק להשפיע?

שוקולד אכו יכול להעלות את רמת הסרוטונין שהינו המתווך העצבי הרלונטי לוויסות ריגשי אך לא ניתן לבסס עליו טיפול שכן לא מדובר ברמה יציבה ומספקת. הייתי ממליץ למרות ניסיונותיך לםנות לייעוץ נוסף למציאת טיפול הולם לדיכאון

מנהל פורום דיכאון וכאב