נוגדי דיכאון ממשפחת הריטלינים

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

27/06/2016 | 14:48 | מאת: יוגי

שלום, טופלתי בעבר בוולבוטרין כנוגד דיכאון ולא הייתה השפעה תחת מינון של 450 מ"ג, למרות שהייתה השפעה טובה תחת ריטלין לדיכאון, רציתי להבין איזה תרופות נוגדי דיכאון קיימים שדומים לוולבוטרין או ריטלין(הרופא הסיק מהריטלין שאולי וולבוטרין יעזור אבל בסוף לא)?

איני יורד לסוף דעתך. ריטלין אינו תכשיר נוגד דיכאון. לעיתים משתמשים בו כממריץ במצבים של דיכאון עם האטיה קיצונית. יתירה מזאת ריטלין יכול להוביל לדיכאון

מנהל פורום דיכאון וכאב