דכאון למבוגרת כבת 80 - עזרה בנושא מזון

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

16/06/2016 | 16:30 | מאת: ארז

חמותי בת 80 סובלת מדכאון קליני, מקבלת תרופות נוגדרות דכאון ביניהם מירו וסרוקוול. טופלה במגנטים ללא הצלחה (בעבר קבלה גם דכאון והמגנטים עזרו להתגבר), התחילה מהיום מכות חשמל. היא לא מוכנה לאכול שום דבר שטיפה מוצק למרות שהוא רטוב מאוד. בשילוב גם טיפולי שיניים קודמים מקיפים. טוענת שלר יכולה לאכול. אוכל דברים נוזלים או ספוגיים בלבד. מהי המלצתך בנושא המזון - מה מומלץ? ומה יכול לעזור? קבלה טיפול חשמל ראשונ, תקבל פעמיים בשבוע. לפני הדכאון היתה פעילה ביותר ++. נא המלצתך בנושא המזון. תודה.

הייתי ממליץ להתייעץ עם דיאטנית. חשוב לזכור כי אם מדובר בהפרעת אכילה משנית לדיכון צםוי שנסיגה בתחום הזה עם נסיגת הדיכאון. יש חשיבות לביצוע בדיקות דם על מנת לאבחן חוסרים המצריכים מתן של מזון נוזלי מועשר

מנהל פורום דיכאון וכאב