מה משלבים עם סימבלתה?

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

01/06/2016 | 23:23 | מאת: גלוש

שלום, מה אפשר לשלב עם סימבלתה בבקשה ד"ר, לאחר חודש וחצי מרגיש שיפור כלשהו בתפקוד, אבל לא מספיק בכלל, מעבר למינון שכבר הרופא העלה לי, מה ניתן לשלב עם סימבלתה, אני יודע שאפשר אביליפיי או אנטי פסיכוטיים אחרים או מייצבי רוח, מה עוד חוץ מזה אם מאותה משפחה של הסימבלתה או ממשפחה אחרת של תרופות?

הרעיון הוא לשלב תכשירים עם מנגנון פעולה שונה. לא ברור לי ממה אתה סובל. במצבי דיכאון בהחלט ניתן לשלב תכשירים אנטיפסיכוטיים עם תכשירים נוגדי דיכאון בתגובה טובה

מנהל פורום דיכאון וכאב