אפשרי להסיק מריטלין את הטיפול האנטי דיכאוני

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

04/03/2016 | 19:38 | מאת: לידור

שבת שלום ד"ר קודש היקר, נעשה אצלי שימוש בכמה וכמה נוגדי דיכאון(יש לי תסמינים של דיכאון עם חרדה), בינתיים שום תרופה לה הגיבה, יחד עם זאת בין לבין שמתי לב שאני מגיב לריטלין די טוב, כמובן שלא תמיד, כי לפעמים הוא יכול להכניס יותר לדיכאון וחרדה, אבל כשאני מגיב אני בן אדם אחר לגמרי, שאלתי היא האם ניתן להסיק מזה שאני מגיב לריטלין את הטיפול הנוגד דיכאון או שאין קשר? ציינתי את זה בפני הפסיכיאטר והוא לא רמז לכלום מעבר לכך שריטלין עלול לעלות דופאמין ומוטיבציה

04/03/2016 | 22:03 | מאת: לידור

אם כך התגובה שלי טובה לריטלין, יש סיכוי שאני איכשהוא יגיב לאיזושהיא תרופה שהיא בהתוויה אנטי דיכאונית, אפילו כשילוב של שתי תרופות ומעלה, העיקר להגיב כדי לשלול שהדיכאון לא עמיד?

שלום לידור. לא הוספת פירוט של ניסיונות קודמים. גם לא ברור למה היתה תגובה בעיקבות ריטלין. באם אכן היתה תגובה טובה לתסמינים הדיכאוניים הרי שניתן להעלות אפשרות של וולבוטרין כתכשיר נוגד דיכאון

05/03/2016 | 17:59 | מאת: לידור

נוסו אצלי: וולבוטרין ציפרלקס ציפרלקס+אדרונקס

מה היו המינונים?

06/03/2016 | 16:30 | מאת: לידור

מנהל פורום דיכאון וכאב