רמרון ושינה

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

19/11/2015 | 19:57 | מאת: נויה

שלום, 1. כמה זמן לוקח לרמרון 15 מ"ג להשרות שינה וכמה ל-30 מ"ג? 2. מדוע בקופת חולים מאוחדת רופאת המשפחה מבקשת אישור מומחה לא יכולה לתת בעצמה? האם התרופה הזו שונה מאחרות? 3. האם רמרון ניתן לטיפול בדכאון בינוני או קשה- והאם עצם העובדה שהוא משפיע עלי לטובה יכולה להצביע על סוג הדכאון? תודה רבה

רמרון הינה תרופה נוגדת דיכאון עם אפקט מיישן. האפקט משרה השינה, הינו יחסית מהיר ויכול להתרחש בימים הראשונים של הנטילה. לא ברורה הסיבה להפרעת השינה שלך. דיכאון היא רק אחת הסיבות להפרעת שינה. בחלק מהקופות מדובר בתכשיר קו שני המצריך אישור מומחה

20/11/2015 | 18:08 | מאת: נויה

מנהל פורום דיכאון וכאב