מדי פעם......

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

09/10/2015 | 14:13 | מאת: חיה

כבת 30 בריאה למעט תת פעילות בלוטת התריס,ומטופלת, מדי פעם יש לי תקופה שאני סגורה בעצמי, לא עונה לטלפונים, בוכה והרגשת עצב, והרגשה של גלי חם בתקופה הזו, אשמח לדעת מה יוכל לעזור לי בתקופה זו, וממה זה נובע לי מה שאני לא מצליחה לעלות על זה....בקיצור מרגישה בודדה.... תודה רבה מראש....

תת פעילות בלוטת התריס יכולה להוביל להופעת תסמינים דיכאוניים. באם מדובר בתקופות שנמשכות מספר ימים ואולי שבועות, הייתי פונה לייעוץ על מנת לברר האם אכם מדובר בדיכאון על מנת למצוא את הטיפול שיתאים לצרכיך

מנהל פורום דיכאון וכאב