פנרג'ן

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

25/09/2015 | 16:50 | מאת: עדי

שלום, אני מעונינת לעבור לתרופה הנ"ל לצורך הרגעה במקום קלונקס בשל החשש מהתמכרות. כמו כן אני מאוד אלרגית ונוטלת מפעם לפעם טלפסט כך שמדובר כנראה בחבילה משתלמת מאוד עבורי שתחליף גם את הטלפסט עצמה. שאלתי היא באיזה מינון מתפקדת התרופה כנוגדת חרדה והאם באמת ניתן לקחת אותה על בסיס יומיומי. שנית אשמח לדעת אם ניתן לשלב גם את הקלונקס במקרי חירום. הרבה תודה ושנה טובה

לא הייתי ממליץ להתחיל פנרגן שהינו בעל השפעה מיישנת. באם את סובלת מהפרעת חרדה עדיף לטפל בהפרעה ולא ליטול תרופה לסימפטום בלבד.

01/10/2015 | 23:14 | מאת: עדי

מדוע מול קלונקס היא לא עדיפה? ניסיתי לטפל בהפרעה והדבר היחידי שעובד זה קלונקס.

מנהל פורום דיכאון וכאב