מינון יתר

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

02/09/2015 | 02:51 | מאת: ליאורה

שלום, סובלת מדכאון על רקע complex ptsd. ו DID מזה שלוש שנים. מטופלת תרופתית בויפאקס וכן ליווי פסיכותרפי אינטנסיבי. בשל קשיי שינה החלטתי ביום ראשון לקחת 4 כדורי ואבן כדי שאוכל לישון. בסופו של דבר נטלתי מעל 30 כדורים, הרב מסוג ואבן וגם מעט קסנקס. ישנתי 24 שעות רצופות. כעת אני סובלת מכאבים עזים בכל הגוף, שרירים ואיברים פנימיים. לא פניתי לטיפול רפואי. האם אלה תופעות של מינון יתר? האם אפשר לקחת משהו שיקל על הכאבים? תוך כמה ימים תתכן הקלה מתופעות אלה? תודה ליאורה

מדובר בשילוב מסוכן של תרופות. חשוב ללא דיחוי לפנות לפסיכיאטר על מנת לבדוק את מצבך ולבחון מהו הטיפול המתאים לתסמינים שלך.

מנהל פורום דיכאון וכאב