ציפרלקס ועייפות ובעית ריכוז

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

21/08/2015 | 07:30 | מאת: נוי

אשמח לשמוע מה דעתך- אני לוקחת ציפרלקס כבר כמה שנים ונראה לי שנהיו לי בעיות קוגנטיביות (אני עוסקת במתימטיקה תמיד פתרתי תרגילים ב"מהירות ריצה" ופתאום נהיה לי בלאק במשוואה עם נעלם אחד...) כמו כן הזכרון שלי לא משהו בניגוד לבעבר ואני כל הזמן עייפה כאילו זקוקה כל הזמן לאיזה 15-20 שעות שינה ביממה. הפסיכיאטר אמר שאני פשוט ישנה יותר טוב, ואין לי מושג כבר אילו תלונות להגיד לפסיכיאטר כי הוא בעצם ניסה להסביר לי "להיות מציאותית ולקחת דברים בפרופורציה ולהניח לעבר". יחד עם זאת אני מרגישה באופן כללי יותר טוב מאז הציפרלקס פחות מתוחה, לא רועדת ופחות דפיקות לב, לא מפחדת מג'וקים... לא חוטפת דלקת גרון בגלל מתח.נפשי... בקיצור אני רוצה לבקש מהפסיכיאטר להתחיל גמילה ורציתי לשאול האם המתח הנפשי יחזור כמו לפני שהתחלתי לקחת את התרופה? סליחה על כל האורך והפירוט ותודה על ההקשבה

שלום נוי. לא ציינת את גילך ולדבר חשיבות לאור שאלתך. באשר להפסקת הציפרלקס. בדרך כלל באם מדובר בקורס טיפולי ראשון ואת כבר מטופלת מספר שנים ללא תסמיני חרדה ניתן לשקול הפסקת הטיפול.

מנהל פורום דיכאון וכאב