לוסטרל

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

01/08/2015 | 03:09 | מאת: מאי

שלום 1.מה הסיבה שהלוסטרל גורם לעליה במשקל? האם זה פוגע בחילוף חומרים? משפיע על מערכת כלשהי בגוף? או שזה נטו בגלל תאבון היתר שבא עם התרופה? 2. האם מעבר לעניין של עליה במשקל, יש משהו בתרופות הללו שגורם לקושי בירידה במשקל על אף הפחתה באוכל וביצוע פעילות גופנית? או שעדיין זה קשור אך ורק לכמות האכילה בגלל התאבון?

שלום מאי. העלייה במישקל נוסעת מההשפעה על מאזן הסרוטונין גם במרכז השובע ולכן ניגרמת עליה בתשוקה לפחמימות. יש תרופות בעלות אפקט על חומר נוסף- היסטמין שיכול גם הוא לגרום לעליה בתיאבון. בדרך כלל העליה במישקל ניבלמת סביב 4 ק"ג. שילוב של פעילות גופנית ודיאטה קפדנית יכולה למנוע את העלייה במישקל

מנהל פורום דיכאון וכאב