כדורי אסטו 10 מ"ג ולוריוון 1 מ"ג

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

21/07/2015 | 11:02 | מאת: רות

מאז מות אבי ז"ל ב 23.2.15 אני אפשר לומר בחרדות דכאון, אני בת 62, ירדתי במשקל מ 84 ל 67 במשך 3 חודשים עם כאבי בטן התכבצויות חזקות, לאחר כדורי נגד בחילה והקאות התאוששתי, יצאתי קצת מהבית, לפני כ10 ימים שוב חזר הכל ומחרדות, חושבת רק דברים רעים שחס וחלילה יקרה לנכדים שלי, לשבוע נשלחתי לבי"ח ולאחר בדיקות דם כולל כבד ואולטר סאונד לכיס המרה הכל תרין ונאמר שהכל מחרדות והמליצו ללתת כדורים ואכן רופא המשפחה נתן לי את הכדורים אסטו בבוקר ובערב לוריוון, בערב זה עוזר ובבוקר שוב מרגישה לא טוב הרופא אמר שבבוקר אקח חצי כדור והלוריון, האם זה טוב ותוך כמב זמן ארגיש טוב יותר

שלום רות. חסרה לי מסגרת הזמנים. כמה זממן את נוטלת את האסטו. כללית נראה שרופא המשפחה שלך אבחן את מצבך כחרדה ואכן בנה לך תוכנית טיפולית מתאימה.צריך לזכור שהאסטו אינו משפיע מיידית ולעיתים יש צורך בפרק זמן של מספר שבועות עד להשפעה אופטימלית. הלוריבן הינה תרופת הרגעה שאמורה להילקח לתקופה מוגבלת עד שהאסטו יעשה את שלו

מנהל פורום דיכאון וכאב