יש לי עיכוב אורגזמה חזק בגלל SSRI

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

23/06/2015 | 14:07 | מאת: אמיר

שלום אני לקוח סרנדה 100 בבוקר (יחד עם למיקטל 400). בגלל הסרנדה קשה לי מאוד להגיע לאורגזמה ושפיכה. מאוד מאוד מאוד מתסכל (בן 34, ללא שום בעיות מיניות עד הבעיה הזו). מה אני יכול לעשות? תוך כמה זמן אמור הגוף להסתגל ולהתגבר על בעיית עיכוב האורגזמה? (אני לוקח כחודשיים 100 לפני כן לקחתי חודש וחצי 50 סרנדה) תודה רבה

שלום אמיר. הפרעה בתיפקוד המיני יכולה להיגרם משימוש בתכשירי SSRIS יחד עם זאת ההפרעה היא גם תלויית מינון. האם ההפרעה היתה קיימת גם על 50 מ"ג? אם כן יש לשקול שינוי בטיפול התרופתי, אם לא ייתכן ויש להתאים המינון.

24/06/2015 | 10:01 | מאת: אמיר

האם כדאי לתת זמן לגוף להתרגל? כמה זמן לתת לו? או שאם יש את התופעת לוואי הזו, היא כנראה תישאר. כשלקחתי 50 היה עיכוב קטן מאוד (שניתן להתגבר עליו) תודה רבה

מנהל פורום דיכאון וכאב