נוגדי דיכאון

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

27/02/2015 | 01:43 | מאת: יוסי

היי זוגתי לקחה לפני כשנתיים כדורים נוגדי דיכאון למשך תקופה של כ-4 חודשים, עקב דיכאון . הכל היה בסדר עד שהיא התחילה לאבד את החשק המיני ובעקבות זה גם הפסיקה לקחת אותם. מאז החשק המיני סוג של נעלם ממנה. האם יש כדורים מסוימים שניתן לקחת כדי להעלים את הנתק הרגשי הזה? אני מרגיש שזה סוג של תופעת לוואי שהתקבעה. האם יש טיפול?

שלום יוסי, אין דבר כזה "תופעת לוואי שהתקבעה". חשוב לזכור שהפרעה בתפקוד המיני, יכולה להיות סימפטום של הפרעה חרדה ודיכאון כשלעצמה ולכן חשובה הערכה מחודשת כעדי להבין את "מקור" הבעיה ולתת בהתאם מענה

מנהל פורום דיכאון וכאב