סימבלטה 10 ימים בחודש

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

09/02/2015 | 18:06 | מאת: מיה

שלום האם ניתן לקחת סימבלטה 10 ימים בחודש לטיפול בpms ובכאב גב סביב זמן המחזור? אם כן איזה מינון מומלץ והאם 10 כדורים בחודש יכולים לגרום להשמנה? (לא זקוקה כל החודש) תודה

עקרונית ניתן לקחת טיפול של שבועיים סביב המחזור. נמצאה יעילות של טיפול חלקי בPMS. יחד עם זאת לא הייתי ממליץ על סימבלטה עקב תופעות לואי שיכולות להופיע כתוצאה מהפסקת הטיפול בתום תקופת הטיפול. נמצאה יעילות של תשירים מסוג SSRI, לטיפול אינטרמיטנטי בהפרעה עם פחות תופעות לואי מעצם ההפסקה.

מנהל פורום דיכאון וכאב