הרגשה לא טובה תמידית

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

02/01/2015 | 22:46 | מאת: קובי

אני בו 27 מאובחן כסובל מדכאון עמיד ומספר פסיכיאטרים רשמו מספר תרופות שונות ביניהן סימבלתה שהכי עזרה. בשנה האחרונה אני תמיד מרגיש לא טוב, או הגב כואב או הראש או בחילות או בטן, האם יש קשר בין מצב דכאוני קשה ומתמשך לבין כאבים תמידיים ותחושת תשישות? קראתי המון שיש קשר ובכל זאת רוצה לשמוע תשובה... עשיתי בדיקות כללליות והכל תקין גם מיפוי עצמות לגב. עדיין כואב הגב ועכשיו הייתי שבוע בחו"ל ופשוט סבלתי מכל שניה במחשבות על הכאבים ותחושה הלא טובה שיש לי לא רק הנפשית חרדתית דכאונית אלא גם פיסית אני מתחיל עכשיו אחרי חצי שנה ללא תרופות ויפאקס 150 מג ייתכן שהתמזל מזלי וזה יטפל גם בכאבים כי קראתי שכן. תודה רבה קובי

הי קובי. אכן כאב יכול להיות תסמין דיכאוני. בכל מקרה דיכאון יכול להחמיר תסמיני כאב קיימים. ויאפקס היא בחירה מצויינת כיוון שהיא אפקטיבית הן בטיפול בדיכאון והן כטיפול בהפרעת כאב כרונית. מקווה שאכן הטיפול ייסיע לך.

מנהל פורום דיכאון וכאב