התמודדות

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

06/10/2014 | 23:00 | מאת: מיכל

בשנים האחרונות אני נמצאת כל הזמן תחת לחץ בילתי פוסק של ארועים כואבים בחיי.אין לי שליטה על אף אחד מהם. מרגישה שהאופטימיות שלי והחיוך שהיה על פניי לא יחזור. אני יודעת שאילו דברים היו משתנים הכל היה חוזר לקדמותו. לאן יוביל אותי העצב הזה /המצב הזה שאין לי שליטה עליו ?

שלום מיכל. באם המצב שאת מתארת נמשך שנים, הגיע הזמן לקטוע את רצף הסבל הזה ולפנות להערכה ולטיפול. לא מן הנמנע שאת סובלת מדיכאון מתמשך שגורם לך תחושה של חוסר אונים ומילכוד. טיפול יוכל לחלץ אותך ממעגל הקסמים הזה

מנהל פורום דיכאון וכאב