דיכאון

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

22/08/2014 | 09:31 | מאת: אנה

אני בת 45, לפני כ-3 שבועות נפרדתי מבן זוגי מזה מס' חודשים. מס' ימים לאחר הפרידה התחלתי ליטול ציפרלקס 5 מ"ג ובמקביל התחלתי טיפול פסיכולוגי. אני נוטלת את הכדור כשבועיים וחצי ובבקרים עדיין בדיכאון, קשה לי לתפקד ועם התפרצויות בכי, בערבים בדר"כ המצב הרבה יותר טוב. האם עלי להגדיל את המינון, או להמתין עוד קצת, מאחר והבנתי כי הכדור משפיע לעיתים כעבור חודש. תודה רבה

שלום אנה. מינון של חמישה מיליגרם הוא מינון נמוך ביותר ולכן האפקטיביות שלו נמוכה. בדרך מדובר במינון שניתן בתחילת הטיפול, על מנת לאפשר הסתגלות. בשלב ראשון יש להעלות המינון לכדור שלם של 10 מ"ג ולהמשיך מעקב.

מנהל פורום דיכאון וכאב