מרגיש חולה

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

01/08/2014 | 20:25 | מאת: רמי

עבר עלי המון סבל נפשי בחיי, בן 24. בתקופה האחרונה אני מרגיש רע בראש כאילו שאני חולה רק שאני לא. ניסיתי כמה נוגדי דיכאון רסיטל,ויפאקס וסימבלטה - כולם ללא הצלחה - גרמו לי לכאבי ראש אפילו לאחר חודש שנטלתי אותן. האם לפי דעתך מדובר בדיכאון? כלומר אני לא בהכרח מרגיש עצוב אלא מרגיש חולה - אם אני לוקח משככי כאבים - נורופן 512 גרם - זה משפר את הרגשתי ועוזר לי. באיזה קו טיפול לדעתך עלי לנקוט? נוגדי פסיכוזה - ריספונד, מייצבי מצב רוח? MAO? אולי נוגדי דיכאון בשילוב עם נוגדי פסיכוזה? האם זה מסוכן בשבילי לנטול נורופן נגיד 3 כדורים בשבוע?

שלום רמי. שימוש במשכחי כאב אינו פיתרון ולאורך זמן עלול גם להוביל לנזק. נראה כי יש צורך בהערכה מחודשת של מצבך ושקילת פתרון טיפולי שיוביל הן לשיפור בתסמינים הגופניים שיכולים להוות ביטוי להפרעת חרדה והן לתסמינים הנפשיים. שילוב של תכשירים בהחלט עומד על הפרק

13/08/2023 | 23:49 | מאת: שי שי

היי רמי, אני יודע שהפוסט מאוד ישן אך האם מצאת פיתרון? אני מרגיש בדיוק כמו מה שתיארת כבר כמה שנים ולא מצליח לצאת מזה, אשמח אם תוכל ליצור איתי קשר תודה

מנהל פורום דיכאון וכאב