טיפול תרופתי לתסמונת כאבים אפיגסטריים/בטן/דיכאון ?

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

25/05/2014 | 16:24 | מאת: דורי

שלום 50 מזה - למעלה משני עשורים - עם מעי רגיש ועיפות כרונית עם סטרס כרוני לפני - למעלה מעשור - נמצא בקע סרכפתי ואבני כיס מרה - לשניהם ניטען לא מסבירים את הכאב ואין המלצה לנתח. לפני 8 שנים ניסיתי ציפרלקס ללא כל תגובה בשנתיים האחרונות המצב כבר מערב סוג של דיכאון .... 1. היות ולא ניתן לבחון איזה נוירוטרנסמיטור פגוע - שקלתי סימבלטה הלקיחה קשה מזה מספר ימים 2. האם יש תרופות נוספות מסוג SNRI - או אחרות -- עם פחות תופעות לוואי הגם שאצלי ישנה בעייה עם תיפקודי כבד עוד קודם... 3.מי הכתובת להתאמה גסטרו/נוירולוג/פסיכאטר מקווה שתואילו לענות על השאלות כלשונן..... תודה

התייעצות עם פסיכיאטר מתבקשת. סימבלטה כל כל התרופות עלולות להוביל להופעת תפועות לואי בתחילת הטיפול. חשוב להתאים המינון ולהתעזר בסבלנות. צפוי שרוב התופעות יחלפו בתוך כשבועיים

מנהל פורום דיכאון וכאב