דיכאון

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

19/03/2014 | 20:59 | מאת: ליאור

שלום, אני בת 30 המון שנים סובלת מדיכאון וחרדות . אמורה להתחיל טיפול בכדור בשם לוסטרל ורציתי לשאול : - האם ניתן להמשיך בשיגרה רגילה שמתחילים את הטיפול ( נהיגה, עבודה , לימודים). - מהם תופעות הלוואי הצפויות..? - האם הכדור גורם להשמנה ( האם ניתן להצליח לרדת במשקל בזמן הטיפול?). - האם מותר לקחת אצה כחולה ירוקה בזמן הטיפול..? תודה מראש. ליאור

שלום ליאור. בהחלא ניתן להמשיך בשיגרה. תופעות לוואי אפשריות, כיוון שלרוב אין תופעות לואי, הן, בחילות או כאבי בטן, אי שקט, עליה בתאבון, הזעה , הפרעה שתיפקוד המיני. אבל..... בעליה הדרגתית של התרופה (בהתאם להמלצת הרופא המטפל) בבוקר ולאחר האוכל לא צפויים כל תופעות לואי. בכל מקרה מדובר בתופעות חולפות בד"כ בתוך השבועיים הראשונים. כפי שציינתי הכדור יכול להוביל להגברת תיאבון (בד"כ בדיכאון יש ירידה בתיאבון), אולם שילוב של פעילות גופנית (מומלץ מאוד באופן כללי, ובפרט במצבי דיכאון וחרדה), ניתן למנוע את העליה במישקל. לגבי אצה כחולה, איני יודע.

24/03/2014 | 21:57 | מאת: ליאור

.

מנהל פורום דיכאון וכאב