שינויים גופניים

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

11/04/2010 | 16:27 | מאת: משה

00054מטופל לאורך 10 שנים אחרונות בתרופות נוגדות דיכאון שונות, כעת לוקח פעם עד פעמיים ביום רמוטיב. לאחרונה כאבים וגירודים בעורף בסנטר ובבתי השחי,גירודים במקומות אחרים בגוף ידיים וכפות רגליים, יכולת ריכוז נמוכה,שינה לא טובה, רעידות פנימיות בגוף, קר לי מהרגיל, תיאבון לא משהו, עצוב ומודאג. בדיקות דם תקינות, האם עליי לחזור לתרופות חזקות יותר ואיזה תחומים ברפואה משלימה עוזרים במקרים אלה. תודה

לא בהכרח מדובר בתרופות חזקות יותר אלא יעילות יותר לך באופן אינדיבידואלי. אם בעבר היה תכשיר יעיל שהביא להעלמת התסמינים הדיכאוניים, הרי כדאי לחזור אליו.אין תחום ספציפי ברפואה משלימה שהוא יעיל בטיפול בדיכאון אלא כהשלמה בעיקר בהיבט של הרגיעה הגופנית (בעיקר טיפולי מגע)

11/04/2010 | 18:10 | מאת: משה

תודה על התייחסותך אך לא הבנתי האם כל התסמינים הנוכחיים מתאימים למצב או עליי לפנות לכיוון אחר

התסמינים שאותם אתה מתאר בהחלט יכולים להתאים לתסמיני דיכאון בעיקר אם הם מוכרים לך ממצב דיכאוני בעבר

מנהל פורום דיכאון וכאב