סימבלטה

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

15/03/2014 | 18:08 | מאת: עדי

שלום, התחלתי לקחת סימבלטה לפני כ-שלושה שבועות. אני שמה לב שמאז שהתחלתי קשה לי מאוד להגיע לאורגזמה, (לא שלפני זה זה היה קל, אבל עכשיו אני פשוט לא מצליחה בכלל) יש לי חשק מיני מאוד גבוה אבל זה מרגיש כאילו התחושה והרגישות הפיזית ירדה המון. וזה מאוד מתסכל. מה אפשר לעשות? האם כדאי להחליף במשהו אחר? אני לוקחת מינון נמוך 30 מ"ג בשל דיכאון.

חשוב לזכרו שדיכאון כשלעצמו יכול לגרום להפרעה בתיפקוד המיני. גם לתכשירים נוגדי דיכאון וחרדה יש השפעה על האורגזמה. באם מדובר בהשפעת התכשיר ואין כל שיפור בהיבט של התפקוד המיני לאורך זמן, יש לשקול החלפת הטיפול. וולבוטרין , היא תרופה עם פחות תופעות לואי מיניות

מנהל פורום דיכאון וכאב