דכאון

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

11/02/2014 | 22:21 | מאת: שיר

אני בדכאון כבר תקופה ממושכת של לפחות ארבע שנים, כלל בולמיה שכבר כמעט הופסקה כיום, אני לא ישנה, אין לי כוח לישון, יש לי סיוטים, אין לי כוח לקום, אין לי כוח להתלבש, להתקלח, אני מרגישה שאני שורדת ולא חיה, כל הזמן חושבת על לסיים את החיים, אבל מחזיקה את עצמי בשביל הסובבים אותי, זה כבר ברמה לא נסבלת, רציתי ללכת לפסיכולוג, אבל אין לי כסף לממן את זה, מה עוד אני יכולה לעשות?

אני מציע לך לפנות לפסיכיאטר, לאור התמונה הקלינית. פסיכיאטרים בקופות לא מצריכים השתתפות עצמית גבוהה.

מנהל פורום דיכאון וכאב