מירו

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

20/01/2014 | 20:15 | מאת: ד/

האם יש טעם ליטול חצי כדור מירו (15 מ"ג) כנגד דיכאון או שהמינון נמוך מדי ויש לעלות לכדור שלם של 30 מ"ג ? כמה זמן בכלל צריך לחכות כדי לדעת באופן וודאי ולשקול החלפת כדור. אני כרגע נוטל רבע כדור מירו בגלל שאני מפחד שהתופעות לוואי יהיו חזקות מדי ואני חושב שאין באמת השפעה נוגדת דיכאון לרבע אבל אולי לחצי יש. אני בסה"כ כבר שישה ימים עם רבע כדור. המטרה שלי פה היא להיות על המינון המינימלי האפשרי ולכן אני שואל.

שלום. רבע כדור הינו מינון נמוך כדי להיות אפקטיבי. הייתי בשלב זה של ההסתגלות לתרופה מעלה לחצי כדור למשך שבוע. במקביל יש צורך במעקב אחר נסיגת תסמיני הדיכאון. אם אין תזוזה מספקת יש להעלות למינון של כדור שלם. בהצלחה

מנהל פורום דיכאון וכאב