בית הספר

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

07/01/2014 | 23:22 | מאת: טניה

מאחר ולא הגעתי למספר פגישות בבית הספר החליטה היועצת לקחת את ביתי בכיתה א אליה לשיחות ולתחקר אותה עליי. בעקבות כך הסילדה סיפרה שאני בדכאון ומאיימת להתאבד ואולי להרוג אותה ושאני לא מכינה אוכל ולא מתקלחת ואין לי חברות ושאני מעליבה אותה ומציקה לה. בעקבות כך שלחו אליי עובדים סוציאליים מהרווחה. יש לציין שאין היה בכוונתי לפגוע בילדה ואין אני בדכאון כבד אלא דכדוך מסוים בגלל דברים שקרו לי בחיים. כיצד אני יכולה להתנהל מול הרווחה? למותר לציין, ישנם ילדים רבים שפוגעים בבת שלי בבית הספר ואני אפילו לא הגבתי. למה ייצא שאני אשמה והם נקיים מכל אשמה?

מציע פשוט לשתף פעולה עם הרווחה. נראה כי קיימת מצוקה בבית והתערבות הרווחה יכולה לקדם תהליכים.

מנהל פורום דיכאון וכאב