מה לעשות?

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

06/01/2014 | 13:54 | מאת: אמא

בתי 20+ כבר שנה בחוסר תפקוד לאחר מניה שנגרמה מכדורי נוגדי דיכאון מרגישה חרדה לגבי אוכל והלכותיו כל היום הראש שלה באוכל קמה כל יום בשעות הצהריים כדורים לא עוזרים לא דואגת לעצמה מה לעשות

מציע בשל מורכבות המקרה לגשת להערכה פסיכיאטרית על מנת להעריך את המצב ולבנות תוכנית התערבות

07/01/2014 | 21:55 | מאת: אמא

לאחרונה היתה בהפרעות אכילה בתש ולא התאים לה בקשנו לקבוע תור למרפאות חוץ בגהה אך בינתיים אין תורים הי אחייבת להיות במעקב של פיכיאטרה ואני לא יודעת למי לקחת אותה כי התשלום הוא יקר ואולי תייעץ לי איך לזרז את התור במרפאות חוץ?

מנהל פורום דיכאון וכאב