דכאון באמצע החיים

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

31/12/2013 | 01:33 | מאת: ורד

כבר חצי שנה שאני במצב רוח מדוכדך שהלך והחמיר עם הזמן. אני בת 42 ואמא לשני ילדים קטנים. הבעיה העיקרית החלה שהילדים נכנסו למסגרות השנה.הבת שלי נכנסה לבית ספר ואני מיואשת מזה מהרבה סיבות. בנוסף, אני מרגישה שהרבה דברים נגמרו לי כמו האפשרות להביא עוד ילדה, הקריירה, הבריאות, החלומות, הילדים שלי אולי לא יהיו כמו שחשבתי, איבוד הקשרים עם האנשים , איבוד הכהכבוד שלי והקשרים שלי עם בן הזוג. מין הרגשה שהחיים שלי בעצם נגמרו ואין למה יותר לקום בבוקר. מסביב כל המשפחה שלי כל יום מישהי בהיריון או מתחתנת או עוברת דירה ובסביבה של הילדים גם כולם מתקדמים ורצים קדימה ואני כאילו אאוטסיידר של החיים.

שלום ורד. נראה שאת חובה משבר שמתאפיין במעין התאבלות על פונקציות שבתחושתך את הולכת ומאבדת. יחד עם זאת חשוב גם לזכור שיש לך אפשרות להרחיב תיפקודים אחרים. לעיתים בבמצב של דיכאון מתקשים לראות את התמונה המלאה ויש נטייה להתמקד ב"אין" וב"שלילי". זה בדיוק הזמן לפנות לסיוע על מנת לדון באופן השינוי בתפיסה השלילית שדרכה את חווה את המציאות

31/12/2013 | 10:19 | מאת: ורד

אני לא מעונינת בתרופות

25/01/2014 | 08:01 | מאת: אלמו

זה נשמע שאת בדכאון.. הסיבה היחידה אני פה זה כדור בשם סטילנוקס גרם לי צורך מוזק להגיב בפורומים שמעולם לא ראיתי..

מנהל פורום דיכאון וכאב