אחי רוצה למות

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

01/12/2013 | 20:31 | מאת: גימל

שלום,אני פונה בנוגע לאחי בן 21.5, מצוי בדכאון קשה כבר תקופה ארוכה שהולכת ונהית קשה יותר ויותר. ניסה להתאבד כבר 3 פעמים ע"י בליעת כדורים וחיתוך ורידים, תודה לאל הסתיימו בלי שום נזק. היה מאושפז עקב כך בנס ציונה. הוא מטופל בכדורים אך כלום לא עוזר. אנחנו כולנו במצוקה גדולה ולא יודעים מה לעשות איתו הוא לא רוצה לעשות עם עצמו כלום מה עושים??? אי אפשר לשמור עליו 24/7 ואני ממש מפחדת... הוא לא מוכן להתאשפז שוב תודה

במקרה שכזה יש צורך בחיפות לבצע הערכה פסיכיאטרית, על מנת להעריך מסוכנות ובהתאם לשקול את האפשרויות לטיפול

מנהל פורום דיכאון וכאב