הפסקת טיפול והופעת סימנים

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

15/09/2013 | 21:55 | מאת: שרון

לפני כמה חודשיים הפסקתי על דעת עצמי טיפול תרופתי נגד דיכאון והתקפי זעם. ועכשיו לאחר מספר חודשיים אני מרגישה עוד הפעם במצב רוח ירוד ועצבנית מאוד. אני מודעת לזה שהתקופה היא לחוצה של תחילת השנה ויש לי הרבה סטרס בבית מבעיות רבות שצצות כמו כלכלי וזוגי. השאלה האם התופעות שחוזרות קשורות להפסקת הטיפול או לסטרס שיש כרגע בתוך המשפחה? מה היית ממליץ לעשות?

שלום שרון. המלצתי להיבדק ולקבל החלטה מושכלת בהתאם לממצתאי הבדיקה. באם התמונה הקלינית דומה לזו שקדמה את הטיפול (בהנחה שהוא היה יעיל), נראה שיש מקום לחדש הטיפול

16/09/2013 | 22:52 | מאת: שרון

המצב לא זהה למצב הראשוני שהיה דיכאון קשה עם ניסיונות אובדניים. אך עדיין יש שינוי התנהגוצי רגשי, עצבנות ואלימות כלפי עצמי. אך עדיין לא נמצא באןתו מקום שהיה. האם עדיין יש מקום לחזור לטיפול?

מנהל פורום דיכאון וכאב