דחוף דחוף

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

31/07/2013 | 21:53 | מאת: אמא

בתי בת 20+אובחנה כבעלת הפרעה דו קוטבית מטופלת בלמיקטל וצירלקס חודשיים בוכה בלי הפסקה שבועיים אחרונים החמרה בוכה ורוצה לפגוע בעצמה עזבתי את עבודתי בשביל לשמור עליה אני לא יודעת מה לעשות כל הזמן התקפי פניקה ופחד למות ורעידות אני לא יכולה להשאיר אותה לבד מה לעשות יכול להיות שהכדורים לא מתאימים לה??.. לפי מה שנראה היא צריכה אשפוז והיא לא רוצה

במקרה הזה מציע ללא דיחוי פגישה עם פסיכיאטר על מנת לעמוד את רמת המסוכנות וקביעת סוג ההתערבות.

מנהל פורום דיכאון וכאב