כאבים מדיכאון

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

21/07/2013 | 14:51 | מאת: ימינה

שלום דוקטור, אפשר לומר שאני סובלת מדיכאון מאז ילדותי המאד מוקדמת. פעם יותר, פעם קצת פחות. אני בת 66. קיבלתי טיפול בציפרלקס אבל אז כאילו איבדתי את עצמי - ניתוק, כאילו לא נמצאת, רואה הכל מרחוק. הפסקתי את הכדור לאחר כשנה. עכשיו: אני בוכה המון, נוטה לריב, קשה לי לישון, וגם אם כן, השינה לא מרעננת אותי. אני רואה בכל מצב את הכי רע. סובלת מכאבים בכל הגוף כי הכל מכווץ לי כל הזמן. הבחנתי גם בעיות בזכרון - לא זוכרת מילים, שמות, משימות. לוקחת מדי ערב קלונקס אבל פוחדת לקחת יתר על המידה שיאבד את השפעתו. מי אמר שהחיים דבש???? וכן, יש לי חשק למות, פעם כבר ניסיתי. עכשיו לא אנסה כי אין לי אומץ, מה יהיה אם לא אצליח שוב??? אקבל על הראש מהמשפחה. תודה על תשובתך. מה אני כבר מצפה? תרופות פלא??

שלום ימינה. למרות תחושת חוסר האונים לא נראה שמיצית את אפשרויות הטיפול. נהפוך הוא. מציע שתפני לפסיכיאטר על מנת לבצע הערכה מקיפה ומסודרת, ובנית תוכנית טיפולית שתתאים לצרכיך. מציע לא לדחות את הפניה. בהצלחה

מנהל פורום דיכאון וכאב