דיכאון כבר שלוש שנים

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

19/07/2013 | 00:25 | מאת: חן

שלום אני בת 30 לפני כשנתיים וחצי ילדתי את ביתי אבל בחשיבה לאחור הדיכאון החל כבר בהריון אך לא ידעתי במהלך הזמן הלכתי למילה באילת קיבלתי טיפול שגוי והמצב המשיך לדרדר יותר עד למצב שידעתי כבר איך אני מתאבדת התאשפזתי לחצי שנה ניסו עלי מלא כדורים ורק הוואיפקס ולוריוון עובדים די טוב עברתי 12 טיפולי חשמל שלא עזרו לי להחלים. אך העייפות וחוסר החשק לתפקד עדיין בולטים ומשמעותיים אני עובדת לומדת ובמקביל רואה את ביתי הנסיכה רציתי לדעת אם יש לכם עוד דרך שאפשר להיעזר בה כדי להחלים והיפנוזה?? שאלה נוספת האם ניתן לשלב וואיפאקס ולוריוון עם רמוטיב ?????כאשר הלוריוון אני לוקחת בלילה בשל קשיים בלהירדם. או לקראת הערב שרמות הסרוטונין יורדות הסבל חזק יותר עד למצב של בכי תודה מראש חן על היחס חן אוריה ברכה

שלום חן, הפרעת השינה שלך מלמדת על כך שעדין קיימים ככל הנראה תסמיני דיכאון. הדבר מצריך מיצוי מקסימלי של מינוני התרופות אותן את נוטלת. שילובים הם לגיטמיים לאחר כישלון של טיפול בתכשיר בודד. לצורך הערכה שכזו חשוב שתפגשי עם פסיכיאטר על מנת לבחון מחדש את תוכנית הטיפול שלך

מנהל פורום דיכאון וכאב